• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

What's on your mind..?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Marla

Urbi et Orbi
Imagine waking up every day not knowing what to feed your family. As hunger in Yemen reaches unprecedented levels, food from WFP is the only thing preventing millions of people from starving to death. We urgently need your support.
 

Moonlight

Gone Girl!
Staf në FV.AL
Imagine waking up every day not knowing what to feed your family. As hunger in Yemen reaches unprecedented levels, food from WFP is the only thing preventing millions of people from starving to death. We urgently need your support.
Yemenin e ke edhe ne lagjet e Tiranes e gjithe Shqiperise
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top