• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Vozitje Extreme -Qesharake

Ghost

Anëtar i Nderuar
Disa Video pak extreme pak humoristike ....

Drift King!
Funny Stupid Woman Car Crash Accident oil station
99 ford ranger baja
 
Last edited by a moderator:

Ghost

Anëtar i Nderuar
E Angel Devil-i eshte i fasionuar pas makinav extrme t`shpejta ... etc etc ai mund te postoj ndonje video qe vertet eshte Extreme :D
 
Top