• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Tregimi mbi Zionizmin!

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Historiani izraelit Ilan Pappe mbi shtetin jud.
Ka shkruar gjithashtu librin: The Ethnic Cleansing of Palestine (Spastrimi etnik i palestinëve).

 
Last edited:

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Edhe, e ke gjetur fillin?

Po më habit inteligjenca yte se si nuk e sheh se je jashtë temës.
Postoje tke nacizmi, aty e ka vendin.
E di per cfare behet fjale??? S'ka lidhje fare me nazizmin... Tregon historine e shume familjeve me origjine hebre-je. Me e forta eshte se ne analize fjale jam e perkryer! :)
 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

E di per cfare behet fjale??? S'ka lidhje fare me nazizmin... Tregon historine e shume familjeve me origjine hebre-je. Me e forta eshte se ne analize fjale jam e perkryer! :)
Nëse është ashtu, atëherë shikoje edhe njëherë videon mos e ke gabuarë,
sepse aty s'ke asgjë përveç muzikë dhe pikturës dhe Schindler's List.

Megjithëse, tema është për Zionizmin, kurse Lista e Shindlerit
ka të bëjë me Holocaustin dhe nazistet.
 

Loyalty

Anëtar i Nderuar
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Nëse është ashtu, atëherë shikoje edhe njëherë videon mos e ke gabuarë,
sepse aty s'ke asgjë përveç muzikë dhe pikturës dhe Schindler's List.

Megjithëse, tema është për Zionizmin, kurse Lista e Shindlerit
ka të bëjë me Holocaustin dhe nazistet.
Ok, jemi keqkuptuar, gjithesesi.. Po hoqe dislike me shume kenaqesi do heq videon dhe do shpjegoj kendveshtrimin tim ne lidhje me SIONIZMIN. :)
 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Ok, jemi keqkuptuar, gjithesesi.. Po hoqe dislike me shume kenaqesi do heq videon dhe do shpjegoj kendveshtrimin tim ne lidhje me SIONIZMIN. :)
Prite që me një soundrack të të kuptoj?
Dhe, sipas teje çfarë do të duhej të të kuptoja me atë video?
S'ikur edhe filmin komplet ta sillje do të ishe gabim.
Nuk je as për së afërmi nje analize të përkryer.

E vetmja mundësi është, nëse e ke fjalën për filmin Lista e Shindlerit,
ta kesh keqkuptuarë vetë, sepse filmi bën fjalë për biznismenin
që mundohej t'i shpetojë jevrejt nga likuidimi nëpër kampet
e përqëndrimit
. Dhe tani mundohu të gjeshë sa të duash diçka
të përbashkët me zionizmin, por s'mund të gjeshë.


S'ikur ta kishe dhënë edhe një skjarim ndoshta tekstualisht,
duke s'kjaruar se çfarë kanë përjetuarë, dhe të njëjtën gjë
e bejnë tani, po, kjo flen.
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Te keqijat qe sot i vine anembane botes, i ke te gjitha ne keto video, mu nga keta shkaterruesit e botes dhe paqes, viruset e njerezimit.
 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

[video=youtube;etXAm-OylQQ]https://www.youtube.com/watch?v=etXAm-OylQQ[/video]
 

Lauri

Anunnak
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Thene troq ne shqip: Nuk ka vend per dialog me rob qe nuk kane respekt per jeten e tyre, as te femijeve dhe as te familjes. Rob qe kane me te madhe urrejtjen ndaj te ndryshmit, sesa dashurine per femijen e vet. Sepse Allahu mbi te gjitha, dhe jo jeta toksore. 

ricky_ch

******
Titulli: Tregimi mbi Zionizmin!

Thene troq ne shqip: Nuk ka vend per dialog me rob qe nuk kane respekt per jeten e tyre, as te femijeve dhe as te familjes. Rob qe kane me te madhe urrejtjen ndaj te ndryshmit, sesa dashurine per femijen e vet. Sepse Allahu mbi te gjitha, dhe jo jeta toksore.Ti pakë shpesh e humb rrugën. اfarë mbron ti, kur ata vetë e pranojnë fajin?
Edhe vetë jahuditë janë kundër politikës së tyre të fëliqtë.

Ato bomba që t'i ke sjellë janë i vetmi ideal i tyre. S'iu kam mbetur rrugë tjetër.
Hallall ju qoftë. Nga njëherë më vjen inat e i lakmoj për guximin që kanë.
Këso strurrana të llojit tënd as që mund të krahasohen me trimërinë e tyre.
Lindin, rriten dhe vdesin në luftë.


Ja trimëria e zionistëve:

 
Last edited:
Top