• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Tag antarin qe do te gatuaj per ty.

Tomka

Anëtar i ri
Do tag cikat e kosoves dhe t'maqedonise se me kto tonat knej vdes per i koqe veze t'skuqme se te zime e kthejne xhezmen ne mine me sahat 😋lol

@Vajza me surprizo 😛?
 
Top