• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Tag antarin qe do te gatuaj per ty.

kitrra 123

plak gjufurrak
Me thirre @Moonlight me ma ba do buke gati se vdiqa urie po garant eshte duke i pjeke mish burrit ;) Mej thirre keto çikat e reja munden me te helmu se as dy vo s'dij e me i gatu :p
Kjo dieta eshte per keso nete te pagjume.
 
Top