• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Sytë... dhe kombinimi i ngjyrave për ti nxjerrë sa më bukur në pah ato

Lolita25

So EmoTionaL
Mendoj se kjo puna e make-up shkon disi me talent,esht e kot qe nese nuk ke talent per grimim sado qe mundohesh nuk arrin te besh kombinimin e ngjyrave duhura.
 

Adrenalina

GoC TiR0né
Perpara e kam pas perdorur perdite tonin e syve por tani jo me.

Qekur kam bere tatuazh tek syte perdor vetem rimel dhe dukem shume natyrale ;)
Kam rene rehat tani :)
 
Top