• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Steampunk

Aki

misfit
London_movie.png

mortal-engines-1000x600.png

710LPhIaVaL.jpg


Mortal Engines kishte potencial per t'u bere nje gje shume e bukur dhe fakti qe u perqendruan ne efektet ishte e mrekullueshme po vuajti teksti qe i beri raportet mes personazheve paksa te cuditshme dhe deshtoi i tere filmi :(
 
Top