• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Shpreh ndjenjat e momentit me nje foto

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Hera

Βιβλίο φάγος
Mu sme thot njeri se i dukem si gjembac 😟😟
Aaaaaaa moj sybukur mos me bej te flas e te te shaj ti gjembac? ....si moj nuk te thote kush dhe guret e rrugeve e dine ....por foli ledias dhe prano dhe ndjejat e tua ....
 

Ledia

ShKoDrAnE.4.eVer
67CF2650-2C25-4480-9692-DF34CFF83076.png

Dhe si torturë më vjen e ëmbël
Ngelesh në zemër fshehtësi
Ç'rëndsi kanë sytë e botës
Kur je gjithë bota në sytë e mi.
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top