• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Rrihet egërsisht me shkopinj pasi bëri seks para martese, ekzekutorja është një femër

Rrihet egërsisht me shkopinj pasi bëri seks para martese, ekzekutorja është një femër
1580719258949.png

Pamje të tmerrshme vijnë nga provinca indoneziane e Aceh, në ishullin e Sumatra.

Një grua totalisht e mbuluar përveç duarve, u rrah egërsisht me goditje me shkopinj, e deklaruar fajtore pasi kishte bërë seks para martese.

Ajo u dhunua egërsisht nga një tjetër femër, e cila ishte e mbuluar nga koka deri tek këmbët.

Ekzekutorja e goditjeve bën pjesë në një skuadër ndëshkimi me shkopinj, e krijuar së fundmi, e përbërë nga femra të stërvitura për të respektuar ligjin fetar Sharia.
Këto praktika ndëshkimi janë shumë të përhapura në pronvincën Aceh, ku me goditje të tilla ndëshkohen ata që luajnë boxhoz, konsumojnë alkool apo raporte homoseksuale. /a.y/ Noa.al
 
Last edited by a moderator:

Comments

Top