• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Ore Foli njoni ketij se o e disata her

Smirnoff

Anëtar i Nderuar
Sa her qe hyn ky Mjeshtri Bo mass devoice sa hy ne kanal un kam pa qe i ka fol ai Futbollisti por ky prap vazhdon

|12:48:40| * Mode: Shqiperia Vendosi Mode : +o Agjenti_007
[12:48:41] * [MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007 Thanks For The Op [Shqiperia] :) :) :)
[12:48:41] <Ledia> <ShaDoWnS> *** skaaaaaa
[12:48:43] * ShaDoWnS Vdekt i/e virgjer ai/o qe sme jep voice
|12:48:44| * Mode: Agjenti_007 Vendosi Mode : -vvvvvvvvvvvv adarocks Adelina Alex brb Dhia ENRIK i_embeli klejdi_ Lukas maturantja MibbiT O^XoT^sA^Te^Mir^Tka^Bo^JOTEM_
[12:48:44] <ShaDoWnS> :pPPpppppp
[12:48:48] <Ledia> :p
|12:48:48| * Mode: Agjenti_007 Vendosi Mode : -vvvvv Snajperi_ Timi ViSi W0rLd WxP

I bej i kick |12:49:10| * Kick: Agjenti_007 U Be Kick Nga Smirnoff ( pse bo mass devoice ti? [AlbaniaSite°ScRipT] v2.0 °59° )
|12:49:10| * Hyri: Agjenti_007 (Agenti_ScR@Gold.Makes.The.World.Go.Around.Too.CoM)
|12:49:10| * Mode: Stafi Vendosi Mode : +o Agjenti_007
|12:49:11| * Mode: Agjenti_007 Vendosi Mode : -o+b Smirnoff Smirnoff!*@*
[12:49:11] * U vendos ban per: Smirnoff
|12:49:11| * Kick: Ju Sapo U Bet Kick Tek #stafi Nga Agjenti_007 (/!\ SHE SHE MUA KICK TI MER /!\ <-Agjenti_007 S©®IpT-> 12)
|12:49:11| * Po Rifutemi Tek #stafi
|12:49:11| * Kick: Smirnoff U Be Kick Nga Agjenti_007 (/!\ SHE SHE MUA KICK TI MER /!\ <-Agjenti_007 S©®IpT-> 12)
[12:49:11] * Unable to join channel (address is banned)
[12:49:12] * Stafi (Sherbimet[MENTION=10954]Network[/MENTION].Com) invites you to join #stafi

[12:51:02] <Smirnoff> o Agjenti_007
[12:51:33] <Smirnoff> ca bo mass devoice sa her qe hy ti?
[12:51:45] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Po Ishin Shum
[12:51:46] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Lali
[12:51:47] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Pandaj
[12:51:48] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> :D
[12:52:11] <Smirnoff> po ca je ti te besh mass devoice
[12:52:18] <Smirnoff> u merzite ti se jan shum
[12:52:26] <Smirnoff> pse me plus do tallemi voice devoice
[12:53:32] <Smirnoff> |12:48:44| * Mode: Agjenti_007 Vendosi Mode : -vvvvvvvvvvvv adarocks Adelina Alex brb Dhia ENRIK i_embeli klejdi_ Lukas maturantja MibbiT O^XoT^sA^Te^Mir^Tka^Bo^JOTEM_
|12:53:34| * Mode: Agjenti_007 Vendosi Mode : +b *!*@Dhoma.Shqiperia.Sop
[12:53:34] * U vendos ban per: NepTun|Out Njoni Smirnoff
[12:53:34] -Agjenti_007- UpSsSsS TEXT FLOOD 'Ban 99999 Sekond' <-Agjenti_007 S©®IpT->
|12:53:43| * Mode: Agjenti_007 Vendosi Mode : -b *!*@Dhoma.Shqiperia.Sop
[12:53:43] * U hoq ban per: NepTun|Out Njoni Smirnoff
|12:53:55| * Mode: Agjenti_007 Vendosi Mode : -o Agjenti_007
[12:53:56] <Smirnoff> Ok mos fol shefo
[12:54:03] <Agjenti_007> Po
[12:54:05] <Agjenti_007> Te Thash
[12:54:09] <Agjenti_007> Qe Ishin Shum
[12:54:17] <Agjenti_007> !halfop
|12:54:17| * Mode: Stafi Vendosi Mode : +h Agjenti_007
[12:54:18] * %Agjenti_007 Thanks For The +h [Stafi] :D :) :)
[12:54:21] <Smirnoff> 10 voice shum?
[12:54:27] <%Agjenti_007> Po
[12:54:31] <Smirnoff> po pse sa her te
[12:54:33] <Smirnoff> hysh ti
[12:54:37] <Smirnoff> duhet te bosh devoice
[12:54:46] <%Agjenti_007> Po Ka Ndonje Gej Te Keqe ?
[12:54:55] <Smirnoff> te foli dhe futbollisti
[12:55:00] <Smirnoff> dhe the se bej me
[12:55:14] <%Agjenti_007> Po
[12:55:14] <%Agjenti_007> Po
|12:55:17| * Mode: Agjenti_007 Vendosi Mode : +v Smirnoff
|12:55:17| * Voice: Ju Sapo U Bet Me Voice (+v) Tek #stafi Nga Agjenti_007 (+v Smirnoff)
[12:55:38] <+Smirnoff> Po po te pakten mos u tall
[12:55:59] <%Agjenti_007> Dinamo
[12:56:04] <%Agjenti_007> Nuk Tallet Njeri
[12:56:05] <%Agjenti_007> :D
[12:56:06] * %Agjenti_007 OK :)

keto kan dhe te folmen shum te keqe shifni dhe foli vet ketj sepse un skam acc se i kisha fol me mire

Po deshet jepni noi menim
 

Smirnoff

Anëtar i Nderuar
Pe: Ore Foli njoni ketij se o e disata her

qe ve bane kot un hoqa ban se kishte kalu koha useri nuk flet fare dhe mer ban

|13:32:43| * Mode: Smirnoff Vendosi Mode : -bbbbb aleksus!*@* Adelina!*@* *!*Erioni@chat-7116E98E.threembb.co.uk *!5fe00fa5@* *!*@*.mediaways.net
[01:32:43] * U hoq ban per: aleksus
[01:32:43] * U hoq ban per: POKER
[01:32:45] <aleksus> Agjenti_007
[01:32:45] <[MENTION=11034]ledia[/MENTION]> hic mos u merr em to
-
laurena is laurena@chat-40DB69A8.dip.t-dialin.net * Chat Shqiptar, Chat Shqip, Albanian Chat, Albania chat room online falas Menyra me e bukur per Chat! (N
laurena a registered nick
laurena on @#ndihme @#stafi @#Shqiperia
laurena using Arusha.Albnetwork.net
laurena is available for help
End of /WHOIS list.
-
[01:32:47] * U Shkeput : Alb42443 (Shkodrani@E21A6D47.3C144AF8.69626D34.IP) (Pafshim chatiiii)
[01:32:48] <[MENTION=11034]ledia[/MENTION]> :p
[01:32:53] * U Shkeput : Dion (Arti@B38229FE.9B32488D.175DA8C7.IP) (Ping timeout)
[01:32:53] * U Shkeput : fredi_tr (tr@A4752F84.256A0E8D.1832A021.IP) (Ping timeout)
|13:32:57| * Hyri: endri_o (end@chat-A58D0BCD.pool.mediaways.net)
[01:32:57] <XHEMI> :p
[01:33:01] <aleksus> Smirnoff
[01:33:08] <aleksus> THNX
|13:33:08| * Hyri: Edi (Edi@AF8F558F.F9EAB990.3ED8ED58.IP)
|13:33:14| * Hyri: fredi_tr (tr@A4752F84.256A0E8D.1832A021.IP)
[01:33:15] <ehe> ore ça dreqin keni , qe vini ban?
[01:33:22] <ehe> :-|
[01:33:23] <aleksus> Agjenti_007 REMOTE OFF
[01:33:24] <XHEMI> <ehe> ore ça dreqin keni , qe vini ban? sepse e meriton
[01:33:25] * AnnA is now known as Alb10477
[01:33:27] <aleksus> ehe
|13:33:27| * Mode: Agjenti_007 Vendosi Mode : +b aleksus!*@*
[01:33:27] * U vendos ban per: aleksus
|13:33:30| * Mode: [JuVeNtuS] Vendosi Mode : +v aleksus
[01:33:30] <+aleksus> scriptet
|13:33:32| * Mode: Agjenti_007 Vendosi Mode : -v aleksus
[01:33:37] <ehe> ec re pirdhu ti pel
|13:33:43| * Mode: Agjenti_007 Vendosi Mode : +b ehe!*@*
[01:33:43] * U vendos ban per: ehe

nderkoh ky useri hyn ne kanalin ndihme

shikoni

|13:34:28| * Hyri: aleksus (aleksus@This.user.has.no.status)
|13:34:36| * Mode: [JuVeNtuS] Vendosi Mode : +v aleksus
[01:34:42] <+aleksus> [JuVeNtuS] sec
[01:34:46] <+aleksus> Agjenti_007
[01:34:51] <[MENTION=6800][JuVeNtuS][/MENTION]> aleksus cte mire te solli
[01:35:12] <+aleksus> Agjenti_007
[01:35:13] <@Smirnoff> o Agjenti_007
[01:35:14] <+aleksus> Agjenti_007
[01:35:16] <+aleksus> Agjenti_007
|13:35:16| * Mode: Agjenti_007 Vendosi Mode : +b-v *!*@This.user.has.no.status aleksus
[01:35:16] * U vendos ban per: aleksus
[01:35:17] <@Smirnoff> pse bo ban kot ti?
* Retrieving #ndihme modes...
|13:35:21| * Mode: Smirnoff Vendosi Mode : -bbb *!*@This.user.has.no.status *!*@chat-7116E98E.threembb.co.uk POKER!*@*
[01:35:21] * U hoq ban per: aleksus
|13:35:26| * Mode: Smirnoff Vendosi Mode : +v aleksus
[01:35:31] <+aleksus> sec
[01:35:35] <+aleksus> Agjenti_007
[01:35:47] * [MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007 kendon
[01:35:53] <@GmS> Agjenti_007
[01:35:57] <+aleksus> qenke aop per bane do te shqyrtoheni
[01:35:57] <@GmS> leri kenget pergjigju
[01:36:01] <+aleksus> sjeni per ndihme
[01:36:10] <@GmS> Agjenti_007 ??
[01:36:10] * [MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007 sflet pos tha ai qe i dha +
[01:36:18] <@GmS> !kb Agjenti_007
[01:36:29] <+aleksus> GmS lere
|13:36:39| * Doli: aleksus (aleksus@This.user.has.no.status)
[01:36:43] <@Pink> je mire ti mo?
[01:36:46] <@Smirnoff> Ska faj ti o daj jo po hajde duro ne ca dit se Te rregulloj un
[01:36:49] <@Pink> ceshte ajo sjellje
|13:36:56| * Hyri: Never (Kismet@NetAdmin.Albnetwork.Net)
[01:36:56] * 2 Klone Nga Adresa *!*@NetAdmin.Albnetwork.Net: Never Neo
|13:36:56| * Mode: Ndihme Vendosi Mode : +v Never
[01:37:02] <@Smirnoff> boni si mas qefit tuj
[01:37:14] <@Smirnoff> jo ban te bosh ti po dhe kb ste thot njeri gje
[01:37:16] <@Smirnoff> jepi myte
[01:37:30] * [MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007 sflet te kanali #ndihme se ka urdher nga sopat :D
|13:37:56| * Kick: Agjenti_007 U Be Kick Nga Pink (Pink)
|13:37:57| * Hyri: Agjenti_007 (Agenti_ScR@Gold.Makes.The.World.Go.Around.Too.CoM)
|13:37:57| * Mode: Ndihme Vendosi Mode : +o Agjenti_007
[01:38:00] * [MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007 Thanks For The Op [Ndihme] :) :) :)
[01:38:03] * [MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007 Pershendetje Te Gjithve ..!!
[01:38:12] <@Pink> Agjenti_007 po tallesh ti?
[01:38:19] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Per Cfar
[01:38:20] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> ?
[01:38:31] <@Pink> si per cfare
[01:38:38] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> ?
[01:38:41] <@Pink> me ty fola une pak me pare
[01:38:49] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Kush I Dha +
[01:38:52] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Usrit
[01:38:53] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> ?
[01:38:53] <@Pink> [14:35:55] <@GmS> leri kenget pergjigju
[01:38:54] <@Pink> [14:35:59] <+aleksus> sjeni per ndihme
[01:38:54] <@Pink> [14:36:07] <@GmS> Agjenti_007 ??
[01:38:54] <@Pink> [14:36:08] * [MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007 sflet pos tha ai qe i dha +
[01:38:58] <@Pink> kush i dha bann?
[01:39:02] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Une
[01:39:19] <@Pink> e pra meqe i dhe bann dhe ai te kerkoj "ty"
[01:39:25] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Po
[01:39:29] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Sme Dha Lej Ky
[01:39:31] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Smirnoff
[01:39:31] <@Pink> duhej ti shpjegoje
[01:39:33] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Te Flas
[01:39:35] <@Pink> je i detyruar
[01:39:36] <@Pink> ok
[01:39:37] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Po
[01:39:39] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Sme Dha Lej
[01:39:40] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Ai
[01:39:43] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Sflas Une
[01:39:44] <@Pink> Agjenti_007 ne gabimin tjeter qe do besh
[01:39:47] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Se Me Denon Sop-i
[01:39:47] <@Pink> te hiqet access
[01:39:48] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Tjeter
[01:39:50] <@Pink> klm.
[01:39:50] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Qe Esht On
[01:40:05] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> ?
[01:40:21] * Pink is now known as GmS
[01:40:26] <@Smirnoff> te isha sop un
[01:40:30] <@Smirnoff> kishe fluturu tani ti mer
[01:40:36] * U Shkeput : [JuVeNtuS] (BoB@FoReVer.JuVeNtiN) (Pafshim chatiiii)
[01:40:36] <@Smirnoff> nuk rrija te degjoja kengen tate
[01:40:40] <@Smirnoff> po hajde se ketu jemi
[01:40:44] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> ShKoDRaN_PuRo
|13:40:45| * Hyri: [JuVeNtuS] (BoB@FoReVer.JuVeNtiN)
[01:40:45] * 2 Klone Nga Adresa *!*@FoReVer.JuVeNtiN: [JuVeNtuS] [JuVeNtuS]Off
|13:40:45| * Mode: Ndihme Vendosi Mode : +o [JuVeNtuS]
[01:40:46] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Smirnoff
[01:40:55] <[MENTION=5938]agjenti[/MENTION]_007> Me Fol Mua Jepi Shpjegim Keti ?
[01:40:57] <@GmS> kaloni stafi plsss
[01:41:11] <@Smirnoff> kujt ti jap shpjegim?
[01:42:24] <[MENTION=6800][JuVeNtuS][/MENTION]> Agjenti_007 t'lutem mos i hiq gjith banet
|13:42:28| * Hyri: Pazzini (IrCService@chat-2D31F451.lnse3.win.bigpond.net.au)
|13:42:28| * Mode: Stafi Vendosi Mode : +o Pazzini
[01:42:31] * U Shkeput : Agjenti_007 (Agenti_ScR@Gold.Makes.The.World.Go.Around.Too.CoM) (User has been banned from Albnetwork.net (kur te them beje remote ste them kot))

tashi ju e dini boni ca te doni ky per mu sja vle me nejt aop
 

WxP

Antarë i Respektuar
Pe: Ore Foli njoni ketij se o e disata her

Duhet ta shikojne me rralle te gjithe sop e te vlersojne sjelljen e agjentit....
 

BuRreLsss

Anëtar i Nderuar
Pe: Ore Foli njoni ketij se o e disata her

Ktij personi i kam fol e une me 100-ra here si per mass devoice edhe per script qe e mban ndezur kur nuk e ka menjen fare ne chat dhe i vendos ban userave.Per mendimin tim do i bente mire 1 pushim i mire qe te mesoje si te flasi me sop,me userat dhe te rregulloje script.
 
C

calvin

Pe: Ore Foli njoni ketij se o e disata her

un para pak ditesh qe e shtova nga denimi qe maroj dhe i fola per kto gjana, po habitem ky nuk merrka vesht booo
 

Smirnoff

Anëtar i Nderuar
Pe: Ore Foli njoni ketij se o e disata her

un po pres dhe te flasin dhe dy 3 sop te tjer pastaj nqse jemi gjith me i menje po e heq
 

Jonio

Anëtar i Respektuar
Pe: Ore Foli njoni ketij se o e disata her

Jam dakort per ndonje pushim 1 mujor,por edhe kam pare qe ky aop eshte goxha aktiv ne main,jo si te tjeret qe vec flejne.Per script qe ve ban eshte gje qe rregullohet.Per sjelljen nuk di cfare te them,une e njof mire edhe po me ben pak pershtypje sjellja.(Theksoj dicka qe nuk dua ti dal ne krah) Nese ju mendoni se duhet ndeshkuar per kete gje merni mase.
 

Smirnoff

Anëtar i Nderuar
Pe: Ore Foli njoni ketij se o e disata her

jam plotesisht dakort me ty... por un i fola dhe ky se mori mundimin ic me then nje pergjigje i thashe remote off ate script pastaj sfoli mo....un prandaj dua mendimin e te gjithve se ndoshta ju e njihni me shum se mua
 

Server

Services Oper
Pe: Ore Foli njoni ketij se o e disata her

e paska tepru shum nejse dhe un jam dakort me parafolsit..
 

WxP

Antarë i Respektuar
Pe: Ore Foli njoni ketij se o e disata her

Per mendimin tim lejeni edhe ket here pastaj prejani krahet...
 

LoSsT

VIP
Pe: Ore Foli njoni ketij se o e disata her

timo, ti ske per te pa nai here voice me sy, as gocat qe mashtrro ti. lol
 

cent

Banned
Pe: Ore Foli njoni ketij se o e disata her

Un Mendoj Ti TerHiqet Vemendia Me Fjal,Pastaj Nqs Perseritet Te Hiqet Permanent..!
 

Smirnoff

Anëtar i Nderuar
Pe: Ore Foli njoni ketij se o e disata her

|18:18:00| * Hyri: MaLLaKaStRiOtI (MiZeRje@chat-D020BF8.home.otenet.gr)
|18:18:00| * Mode: Stafi Vendosi Mode : +o MaLLaKaStRiOtI
[06:18:39] * @MaLLaKaStRiOtI hap clone-x
[06:19:23] <@MaLLaKaStRiOtI> Flori_Pg
[06:19:26] <@MaLLaKaStRiOtI> ku je derr
|18:19:30| * Mode: Flori_Pg Vendosi Mode : +vv Burn Timi
[06:20:15] <@Smirnoff> MaLLaKaStRiOtI
[06:20:22] <@Smirnoff> a te folem iher ty per keto Devoice?
[06:20:22] <@Smirnoff> |18:19:38| * Mode: MaLLaKaStRiOtI Vendosi Mode : -vvvvvvvvvvvv [dj_enigma] durrsake_ ENRIK Furian i_embeli lemza_op Mario Mira-London PaLi shqiptare-krenare SouL Timi
[06:20:22] <@Smirnoff> |18:19:39| * Hyri: D3nnY (Parajsa
[06:20:35] <@MaLLaKaStRiOtI> po
[06:20:42] <@Smirnoff> |18:20:21| * Mode: MaLLaKaStRiOtI Vendosi Mode : +b SouL!*@*.D9FC4841.95A3DC04.IP
[06:20:42] <@Smirnoff> [06:20:21] * U vendos ban per: SouL
[06:20:42] <@Smirnoff> [06:20:22] <im_drunk_and_u_are_still_uglyy> ncuk deri sa ta lesh ti chatin se lej pijen una:p
[06:20:42] <@Smirnoff> |18:20:22| * Mode: MaLLaKaStRiOtI Vendosi Mode : +b SouL*!*@*
[06:20:42] <@Smirnoff> [06:20:22] * U vendos ban per: SouL
[06:20:42] <@Smirnoff> [06:20:25] * U Shkeput : super (4f6a6d77@chat-B6FD8D3F.mibbit.com) (Mirupafshim !)
[06:20:42] <@Smirnoff> |18:20:25| * Mode: MaLLaKaStRiOtI Vendosi Mode : -b SouL!*@*.D9FC4841.95A3DC04.IP
[06:20:42] <@Smirnoff> [06:20:25] * U hoq ban per: SouL
[06:20:42] <@Smirnoff> |18:20:27| * Hyri: entela (entela@chat-E8E14957.dyn.optonline.net)
[06:20:44] <@MaLLaKaStRiOtI> me fole
[06:20:48] <@Smirnoff> ok i muj denim ke
[06:20:49] * U Shkeput : MaLLaKaStRiOtI (MiZeRje@Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres.Net) (Killed (Timi (her tjeter ke glin)))
|18:21:04| * Hyri: MaLLaKaStRiOtI (MiZeRje@chat-D020BF8.home.otenet.gr)
|18:21:04| * Mode: Stafi Vendosi Mode : +o MaLLaKaStRiOtI
|18:21:05| * Hyri: MasteR (MasteR@Hacking.is.Not.a.Crime)
[06:21:24] <@MaLLaKaStRiOtI> (19:20) <SouL> ca mutin keni me +
[06:21:24] <@MaLLaKaStRiOtI> Smirnoff
[06:21:25] <@MaLLaKaStRiOtI> pandaj i bera ban
[06:21:27] <@MaLLaKaStRiOtI> shikoj mir
[06:21:45] <+Timi> po te tjerve?
[06:21:50] <@Smirnoff> [06:21:30] -ChanServ- MaLLaKaStRiOtI deleted from #stafi access list.
[06:21:50] <@Smirnoff> [06:21:34] -ChanServ- MaLLaKaStRiOtI deleted from #ndihme access list.
[06:21:50] <@Smirnoff> -
[06:21:50] <@Smirnoff> [06:21:40] -ChanServ- MaLLaKaStRiOtI deleted from #shqiperia access list.
[06:21:50] <@Smirnoff> -
[06:21:54] <@MaLLaKaStRiOtI> kujt TR ?
[06:21:57] <+Timi> skeni pun tjeter ju?
[06:21:57] <@Smirnoff> i muj
[06:21:58] <@MaLLaKaStRiOtI> ?
[06:22:01] <@MaLLaKaStRiOtI> Smirnoff
[06:22:02] <@Smirnoff> !deop MaLLaKaStRiOtI
|18:22:02| * Mode: Stafi Vendosi Mode : -o MaLLaKaStRiOtI
[06:22:03] <MaLLaKaStRiOtI> perse
[06:22:03] <MaLLaKaStRiOtI> ?
[06:22:11] <MaLLaKaStRiOtI> Smirnoff
[06:22:15] <MaLLaKaStRiOtI> me jep shpjegim
[06:22:17] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> hahahahaha
[06:22:21] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> se ju tek \
[06:22:21] <MaLLaKaStRiOtI> Flori_Pg
[06:22:22] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> ati
[06:22:25] <MaLLaKaStRiOtI> boll
[06:22:27] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> ca shpejgimi do
[06:22:29] <MaLLaKaStRiOtI> mer drras
[06:22:32] <MaLLaKaStRiOtI> Smirnoff
[06:22:34] <MaLLaKaStRiOtI> fol pak
[06:22:40] <MasteR> E re se lat nam
[06:22:42] <@Smirnoff> te kam fol per devoicet
[06:22:44] <@Smirnoff> jo vetem un
[06:22:48] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> Smirnoff
[06:22:48] <MaLLaKaStRiOtI> Smirnoff
[06:22:48] <@Smirnoff> por gjith sop
[06:22:51] <MaLLaKaStRiOtI> po ircopi
[06:22:53] <MaLLaKaStRiOtI> pers
[06:22:54] <MaLLaKaStRiOtI> i ben
[06:22:54] <MaLLaKaStRiOtI> ?
[06:22:56] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> pse ja kput porthes kot
[06:22:58] <MaLLaKaStRiOtI> ?????????????????????????????
[06:23:05] <@Smirnoff> po cte duhet ty ircop
[06:23:08] <@Smirnoff> kalo shqiperia
[06:23:10] <MaLLaKaStRiOtI> po si
[06:23:11] <MaLLaKaStRiOtI> cme duhet
[06:23:12] <MaLLaKaStRiOtI> aop
[06:23:13] <MaLLaKaStRiOtI> e jep
[06:23:13] <@Smirnoff> !kb MaLLaKaStRiOtI
|18:23:13| * Mode: Stafi Vendosi Mode : +b *!MiZeRje@Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres.Net
[06:23:13] * U vendos ban per: MaLLaKaStRiOtI
|18:23:13| * Kick: MaLLaKaStRiOtI U Be Kick Nga Stafi (Requested (Smirnoff))
[06:23:19] <@Smirnoff> Flori_Pg ti ca keishe?
[06:23:21] <MasteR> Kur te behesh ircop bej dhe ti
[06:23:45] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> Smirnoff
[06:23:50] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> sjaroe
[06:23:54] <@Smirnoff> e kam sqaru
[06:23:57] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> parajlajmeroje
[06:24:00] <@Smirnoff> so nevoja me me thon ti
[06:24:02] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> ca ike keto
[06:24:07] <@Smirnoff> e kemi paralajmeru
[06:24:08] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> apo ke ren lavel 10
[06:24:12] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> dhe heq acc
[06:24:21] <+Timi> Flori_Pg je bo Sop ti qe kerko llogari?
[06:24:25] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> bej ca duash
[06:24:27] <@Smirnoff> ti flor ca ke?
-
MaLLaKaStRiOtI is MiZeRje@Kujdes.Ceta.Plak.E.Mallakastres.Net * -:: Albnetwork ::-
MaLLaKaStRiOtI a registered nick
MaLLaKaStRiOtI on #Sherbimet #shoke @#Tiranalive @#albaniasite @#AlBnetwork @#ByLyS #Shqiperia
MaLLaKaStRiOtI using AlbaniaSite.Albnetwork.net
MaLLaKaStRiOtI is available for help
End of /WHOIS list.
-
[06:24:37] <@Smirnoff> te esht merzit acc dhe ty?
[06:24:37] <@Smirnoff> te esht merzit acc dhe ty?
[06:24:42] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> po nuk esht e drejt
|18:24:49| * Hyri: ZeRo_CooL (BoB@AC837C3A.D4D02340.95A3DC04.IP)
|18:24:49| * Mode: Stafi Vendosi Mode : +o ZeRo_CooL
[06:24:50] <@Smirnoff> se hyni nga iher ne muj dhe boni dhe ironikun
[06:24:56] <@Smirnoff> shif punen tate me ty skisha gjo
[06:24:57] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> po ben presion ste pelqen debati
[06:24:59] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> ?
[06:25:09] <@Smirnoff> kush je ti te bej debat me ty?
[06:25:18] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> user i thjeshte
[06:25:19] <[MENTION=1547]njoni[/MENTION]> Flori_Pg
[06:25:27] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> :)
[06:25:29] <[MENTION=11646]Flori_Pg[/MENTION]> nejse
[06:25:33] * @Smirnoff brb Fv

Mbasi i fola dhe pardje ky vazhdon prap

1 muj denim Dt 14-shtohet muj tjeter Flm
 
Top