• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Nuk jam i qart...

TimiShijaksi

Anëtar i ri
Titulli: Nuk jam i qart...

Ok levizjet i bera, 2 gjera akoma. Hiq haxor e armaggedon nga zona admin e shto al3xi tek forumi i ircop. Mbas nji jave hiqi edhe 5 ircopet e hequr, flm..
 
Top