• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Mrekullia e natyrës: Mjellmat ushqejnë peshqit!

Kjo pamje nuk shihet shpesh, ndërsa ka mahnitur përdoruesit e rrjeteve sociale, transmeton Zeri.info. Në të vërtetë, dy mjellma të zeza shihen duke ushqyer peshqit që ishin grumbulluar përreth tyre.

Ky xhirim ka shkaktuar shumë komente pozitiv, ndërsa komenti më i dalluara ishte ai që thoshte se skena të tilla mund t’i përgatis vetëm “Nëna Natyrë”./ZERI
 
Top