• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Mendimi juaj 😌

Cilin nickname?

 • Vajza

  Votat: 11 73.3%
 • Chupachups

  Votat: 2 13.3%
 • Pocahontas

  Votat: 2 13.3%

 • Totali i votuesve
  15
 • Poll closed .
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top