• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

lexoni vet qa bahet ktu

Status
E mbyllur për postime të tjera.
C

calvin

Bised ke dhoma #shkodra si zhdo nat mes userave !!!


[23:18] <[MENTION=1130]alisa[/MENTION]^ShKoDrAne> tesha vesh
[23:18] * [MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo slaps flower around a bit with a large trout
[23:18] <[MENTION=5296]flow[/MENTION]er> mbrema ShKoDRaN_PuRo
[23:18] <[MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo> mu ne kamer me del zvesh
[23:18] <[MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo> mrama flower
[23:19] <[MENTION=5296]flow[/MENTION]er> :)
[23:19] * [MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo slaps WOLFMAN around a bit with a large trout
[23:19] <+AL3XI> !slaps Flower Per Inat Te Botes
[23:19] <+AL3XI> !slaps Flower Per Inat Te Botes
[23:19] <+AL3XI> !slaps Flower Per Inat Te Botes
[23:19] <+AL3XI> !slaps Flower Per Inat Te Botes
[23:19] * AlbaniaSite.Albnetwork.net sets mode: +b *!*[MENTION=3961]Alb[/MENTION]network.Net
[23:19] * AL3XI was kicked by AlbaniaSite.Albnetwork.net (Flooding (Limit is 4 lines per 3 seconds))
[23:19] -AlbaniaSite.Albnetwork.net:mad:#Shkodra- NocKajelli invited AL3XI into the channel.
[23:20] -AlbaniaSite.Albnetwork.net:mad:#Shkodra- NocKajelli invited AL3XI into the channel.
[23:20] <[MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo> !kb WOLFMAN boll me noticje :
[23:20] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> aLiSa^ShKoDrAne
[23:20] * AL3XI (aop[MENTION=3961]Alb[/MENTION]network.Net) has joined #Shkodra
[23:20] * NocKajelli sets mode: +v AL3XI
[23:20] -NocKajelli:#Shkodra- VOICE command used for AL3XI by AL3XI.
[23:20] * @WOLFMAN slaps ShKoDRaN_PuRo nuk jam ktu

Ktu hyn me provokime dhe ofendime Operi ne fjal


[23:20] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> mbarove me kto parazitet
[23:20] * [MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo slaps WOLFMAN around a bit with a large trout
[23:20] <[MENTION=1130]alisa[/MENTION]^ShKoDrAne> Never me qa ?
[23:20] * @WOLFMAN slaps ShKoDRaN_PuRo nuk jam ktu
[23:20] <[MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo> lej nji her
[23:20] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> me tufen marove them
[23:20] * NocKajelli sets mode: +o AL3XI
[23:20] -NocKajelli:#Shkodra- OP command used for AL3XI by AL3XI
[23:20] <[MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo> se po na shajn
[23:20] <[MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo> duro
[23:20] * AL3XI sets mode: -b *!*[MENTION=3961]Alb[/MENTION]network.Net
[23:20] <@WOLFMAN> ShKoDRaN_PuRo kush ma ?
[23:20] <@WOLFMAN> fol
[23:20] * AL3XI sets mode: -o AL3XI
[23:20] <[MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo> ja po shofim dhe pak
[23:20] <[MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo> pastaj
[23:21] <[MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo> mos tja filloj un
[23:21] * [MENTION=1130]alisa[/MENTION]^ShKoDrAne gjun WOLFMAN me cic te galanes
[23:21] <[MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo> dhe ne qejf pak jam
[23:21] <@WOLFMAN> ShKoDRaN_PuRo mua ktu me ke
[23:21] <@WOLFMAN> nese ke gje nevoj
[23:21] <@WOLFMAN> aLiSa^ShKoDrAne ca do ske pun tjeter aaa
[23:21] <[MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo> flm
[23:21] * [MENTION=2237]shkodran[/MENTION]_PuRo (MiLaN@9B1B33B7.A0C83591.EC376460.IP) Quit (Killed (Never (ke nai brisk afer?)))

Ktu cfar Faji ka @ qe merr kill per pordh te Operit ??? Pas ksaj sjedhje qe ban Operi normal qe do acarohen @ !!!


[23:21] <[MENTION=1130]alisa[/MENTION]^ShKoDrAne> WOLFMAN me pas pun tjeter sjam ktu
[23:21] <[MENTION=1130]alisa[/MENTION]^ShKoDrAne>
[23:21] * @WOLFMAN BrB Se jam ne poker
[23:21] * @WOLFMAN BrB Se jam ne poker
[23:21] <@WOLFMAN> aLiSa^ShKoDrAne ik pra gjej pun tjeter
[23:21] <@WOLFMAN> brb se kam pun e dreq
[23:22] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> aLiSa^ShKoDrAne
[23:23] <[MENTION=1130]alisa[/MENTION]^ShKoDrAne> Never yes naquk
[23:23] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> lexho pak ma nalt
[23:23] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> kyr hyre
[23:24] * cun (MiLaN@9B1B33B7.A0C83591.EC376460.IP) has joined #Shkodra
[23:24] * [MENTION=1130]alisa[/MENTION]^ShKoDrAne pucc synin Never ele je shum i mire -- sorry u hutova rrapatush
[23:25] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> :p
[23:25] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> se na i ngeli hatri shkodran_puro se po e shanim
[23:25] * aLiSa^ShKoDrAne sets mode: +v cun
[23:25] * JaSha (MiLaN@9B1B33B7.A0C83591.EC376460.IP) has joined #Shkodra
[23:25] * NocKajelli sets mode: +ao JaSha JaSha
[23:25] * +cun (MiLaN@9B1B33B7.A0C83591.EC376460.IP) Quit (Arusha.Albnetwork.net Java1.Albnetwork.net)
[23:25] <@JaSha> Never
[23:25] <[MENTION=1130]alisa[/MENTION]^ShKoDrAne> prite zot :)
[23:25] <@JaSha> qa rakun ke ti
[23:25] <@JaSha> ?
[23:26] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> JaSha
[23:26] <@JaSha> si ben kill
[23:26] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> rakun ta fus ne goje
[23:26] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> ose ne byth
[23:26] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> ku ta kesh qef ti
[23:26] <@JaSha> ti q rot
[23:26] <@JaSha> e motrat un
[23:26] <@JaSha> bq
[23:26] <@JaSha> durrsit
[23:26] * @JaSha (MiLaN@9B1B33B7.A0C83591.EC376460.IP) Quit (User has been permanently banned from Albnetwork.net (no reason))
[23:27] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> ooooooooooooooooooooooooooo
[23:27] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> ooooooooooooooooooooooooooo
[23:27] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> ooooooooooooooooooooooooooo
[23:27] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> ooooooooooooooooooooooooooo
[23:27] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> ooooooooooooooooooooooooooo
[23:27] <[MENTION=1130]alisa[/MENTION]^ShKoDrAne> qa ka ndodh ktej ma
[23:27] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> calvin
[23:27] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> ne shkoder rrin ky?
[23:28] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> qa leshin
[23:28] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> jeni tu ba
[23:28] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> Never e kam shok
[23:28] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> ma
[23:28] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> [23:28] -NickServ- Nick shkodran_puro is now suspended.
[23:28] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> ky tvi sqarohet me mu se qeka gansterr
[23:28] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> :)
[23:29] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> hiqi
[23:29] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> gline
[23:29] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> se e fus
[23:29] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> un
[23:29] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> 1 dhom
[23:29] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> tani
[23:29] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> bashk me ty
[23:30] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> sbohet fjal
[23:30] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> vi e takoj ne shkoder ket
[23:30] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> dhe tmi qi ropt live mu ky
[23:30] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> ;)

Kaq eshte muhabeti ke dhoma shkodra !!!

Pasi fola me never pv, i hoqi gline dhe forbiden nick-namet

nuk po e hell muhabetin e pv


[01:19] <Never> [01:19] -OperServ- shkodran_puro deleted from the SQLINE list.
[01:19] <Never> -
[01:19] <Never> [01:19] -OperServ- pato_milan deleted from the SQLINE list.
[01:19] <Never> -
[01:21] <calvin> flm naq

---------- Post added at 01:32 ---------- Previous post was at 01:29 ----------

Tani sonte flas me never dhe e pys sa e ka denimin @ qe heke me thot permanent, dhe un e shtova sepse nuk ka arsy me heq @ sepse e provokon vet dhe ja futu gline vet dhe pastaj don me e hek edhe permanent nuk me duket e drejt !!!

un e shtova ky perseri ket veprim [23:44] -NickServ- Nick ShKoDraN_PuRo is now suspended.

---------- Post added at 01:36 ---------- Previous post was at 01:32 ----------

tani ndoll kjo tjetra ke dhoma #sop hyn nick Alfa-5 nuk edin si eshte muhabeti thjesht i ka than never qe e kan sha !!!


[23:56] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> mroma
[23:56] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> po shifsha ndeshjen
[23:56] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> mrama alfa-5
[23:56] <[MENTION=10939]Server[/MENTION]> alfa-5 mroma
[23:56] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> WxP
[23:56] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> aje
[23:56] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> ktu
[23:56] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> ma
[23:56] <@Gjysh_Kico> mirmbrma alfa-5
[23:57] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> me falni se skam sh kohe
[23:57] <[MENTION=10939]Server[/MENTION]> alfa-5
[23:57] <[MENTION=10939]Server[/MENTION]> shprehu
[23:57] <[MENTION=10939]Server[/MENTION]> naq
[23:57] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> do ju kerkoja dicka
[23:57] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> nese se beni flas me founderin
[23:57] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> kam lexu nje sherr
[23:57] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> mes nje aopi
[23:57] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> dhe nje ircopi
[23:57] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> po
[23:57] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> a ka mundesi mos te beni shtime pa kerku tjetri falje
[23:57] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> alfa-5
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> per n#ver
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> ?
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> bahet fjal

[23:58] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> po
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> aha
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> @
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> u shtu
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> tani
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> nga un
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> edhe operi te bajn forbiden
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> prep
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> per pordh
[23:58] * ReLaX is now known as aL
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> mqs eshte vagabond
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> :)
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> se i fola si njeri
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> po zdon
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> don me ba te fortin me acc
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> ashtu sja del
[23:58] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> o shoku ti ske pun te flasesh fare, ti je per te majt rregull
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> nuk heqi @ per pordh te operit
[23:58] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> nese do ta rishtosh
[23:58] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> alfa-5
[23:59] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> beje te kerkoj falje
[23:59] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> un merrem
[23:59] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> me @
[23:59] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> jo operi
[23:59] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> merresh ti por kur cenohet stafi ndryshon puna
[23:59] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> kshu qe kur nuk e din muhabetin krejt
[23:59] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> ose kur shahet nga robt

[23:59] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> alfa-5 degjo tani
[23:59] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> pastaj nese ti ke deshire te besh sipas kokes tende
[23:59] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> me sha na kan sha edhe ne
[23:59] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> dhe per shok ktu
[23:59] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> bej dhe un sipas times
[23:59] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> i kemi fal
[23:59] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> alfa-5 un po ndjek rregulloren
[00:00] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> edhe shofim kush del i fituar
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> @ ne fjal
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> se ka ofendo
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> te shqiperia
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> as ndihme
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> as stafi
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> kshu qe
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> nuk hiqet
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> @
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> kot
[00:00] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> rregulloren beje te kerkoje falje ne do ta shtosh
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> foli operit
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> te ulin
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> pordhen
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> pastaj
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> flas
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> un

[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> dhe i kerkoj un falje
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> vend
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> te @
[00:00] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> o lali nuk me mson ti mu cfar te bej
[00:00] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> dakord?
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> as ti
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> mu
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> :)
[00:00] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> je shum shkall posht meje
[00:00] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> emmmm
[00:00] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> ok
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> noshta
[00:00] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> ti je ok me tanen
[00:01] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> un ok
[00:01] <[MENTION=10967]calvin[/MENTION]> me timen
[00:01] -NickServ- Il tuo nick sarà cambiato a Alb60770
[00:01] * calvin is now known as Alb60770
[00:01] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> ciao
[00:01] <[MENTION=3961]Alb[/MENTION]60770> hahaaha
[00:01] <[MENTION=3961]Alb[/MENTION]60770> bravo
[00:01] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> do dhe akill
[00:01] <[MENTION=5187]alfa-5[/MENTION]> ?
[00:01] <[MENTION=3961]Alb[/MENTION]60770> hahahaha
[00:02] * [MENTION=5187]alfa-5[/MENTION] (Services@Protection.On.The.Server) has left #sop (parting...)

---------- Post added at 01:37 ---------- Previous post was at 01:36 ----------

Dhe e fundit vjen tani qe Never me mbyll dhe dhomen #shkodra

* You were kicked from #Shkodra by ChanServ (Kontaktoni me Never)
---
* You were kicked from #Shkodra by NocKajelli (Kontaktoni me Never)
---
#Shkodra unable to join channel (invite only)
---
#Shkodra unable to join channel (address is banned)

---------- Post added at 01:38 ---------- Previous post was at 01:37 ----------

Flm per mirkuptimin !!!
 

Never

NoN.Puo.Piovere.Per.Sempr e
Pe: lexoni vet qa bahet ktu

[00:28] <Never> ka munci me majt rregull si founder dhome
[00:28] <Never> mos ta bej suspend shkodren?
[00:29] <calvin> ku
[00:29] <calvin> me pa ma mar
[00:29] <calvin> main
[00:29] <calvin> shkodra
[00:29] <calvin> pv
[00:47] <calvin> heki
[00:47] <calvin> ata
[00:47] <calvin> gline
[00:47] <calvin> se merrem
[00:47] <calvin> un
[00:48] <Never> se di nese do ta kishin ber ty ket gje ca do beje?
[00:48] <calvin> ehh
[00:48] <calvin> nuk me njef ti mu a
[00:48] <calvin> sa me kan sha
[00:48] <calvin> e ofendu
[00:48] <calvin> e kur vjen
[00:48] <calvin> puna
[00:48] <calvin> per shok
[00:48] <calvin> ktu
[00:48] <calvin> edhe @
[00:48] <calvin> i kam shtu
[00:49] <Never> Okay
[00:49] <Never> mjep ipn
[00:51] <calvin> [213.207.37.20]
[00:51] <Never> provoje
[00:53] <calvin> hiqe
[00:53] <calvin> edhe nick
[00:53] <calvin> nga suspend
[00:53] <calvin> poc
[00:53] <Never> jo sbehet fjal
[00:53] <Never> suspend
[00:53] <calvin> hiqe
[00:53] <calvin> se te erdha
[00:53] <calvin> dr
[00:53] <Never> moreno gline e hoqa prej teje
[00:53] <Never> suspend
[00:53] <Never> sa tjem un ktu si hiqet
[00:54] <Never> as aop smer
[00:54] <calvin> hiqe
[00:54] <calvin> se flas
[00:54] <calvin> un
[00:54] <calvin> tesh
[00:54] <calvin> mos ban si fmi
[00:54] <calvin> se e njef
[00:54] <calvin> chatin
[00:54] <calvin> karabush
[00:54] <Never> ca flet ti?
[00:54] <calvin> flas un mos me ju ni zani ma
[00:54] <Never> [00:52] <`> ShkoDRaN_puRo Erroneous Nickname: flasim
[00:54] <Never> [00:52] <`> -
[00:54] <Never> [00:52] <@aL> ahahhahahahahhahahahahahahahaha
[00:54] <Never> [00:52] <`> ncncn
[00:54] <Never> [00:52] <`> moreno
[00:54] <Never> [00:52] <`> tja filloj
[00:54] <Never> ca flet ti mer
[00:54] <Never> pse ca jom un long groshe
[00:55] <Never> ca do filloj ky
[00:55] <Never> a tja nis dhe une em te shame
[00:55] <Never> ?
[00:55] <calvin> kur
[00:55] <calvin> tham
[00:55] <calvin> flas
[00:55] <calvin> un
[00:55] <calvin> fla sun
[00:55] <Never> sja liroj jo
[00:55] <Never> ksimet
[00:55] <Never> dit tjeter
[00:55] <Never> po ma dha truni
[00:55] <Never> me kismet
[00:55] <calvin> liroje
[00:55] <calvin> se i fola
[00:55] <calvin> tani
[00:55] <calvin> un
[00:55] <calvin> dhe nuk
[00:55] <calvin> i nihet
[00:55] <calvin> zani
[00:55] <calvin> ma
[00:56] <Never> moreno
[00:56] <Never> a do me i bo drop nickve tmi
[00:56] <Never> i boj
[00:56] <Never> me sekonda
[00:56] <Never> ato si liroj
[00:56] <calvin> euuuuuu
[00:56] <calvin> futja pordh ti
[00:56] <calvin> tesh
[00:56] <calvin> muhabet'
[00:56] <calvin> kot
[00:56] <calvin> ban
[00:56] <calvin> per zoten
[00:56] <calvin> ma led
[01:19] <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>Kush Eshte<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
[01:19] calvin eshte XxX@Dhoma.Shqiperia.Sop * XxX
[01:19] calvin is connecting from *@80.78.68.2 80.78.68.2
[01:19] calvin eshte nje nick i rregjistruar
[01:19] calvin eshte ne dhomat: @#albaniasite @#Shqiperia @#stafi @#ndihme @#Shkodra ?@#sop
[01:19] calvin po perdor AlbaniaSite.Albnetwork.net
[01:19] calvin is available for help.
[01:19] calvin eshte i njejti persone me: nicket ( albanian_kajzer calvin H) jane i njejti person.
[01:19] <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
[01:19] <Never> [01:19] -OperServ- shkodran_puro deleted from the SQLINE list.
[01:19] <Never> -
[01:19] <Never> [01:19] -OperServ- pato_milan deleted from the SQLINE list.
[01:19] <Never> -
[01:21] <calvin> flm naq
[01:21] <Never> ne staf se du
Session Close: Sat Dec 03 01:36:56 2011

Session Start: Sat Dec 03 23:37:29 2011
Session Ident: calvin
[23:37] Session Ident: calvin (XxX@Dhoma.Shqiperia.Sop)
[23:37] <calvin> rrushi
[23:37] calvin is connecting from *@80.78.68.2 80.78.68.2
[23:37] calvin is available for help.
[23:37] <Never> po lal
[23:37] <calvin> kush
[23:37] <calvin> ja ka hek
[23:37] <calvin> acc
[23:37] <calvin> kti
[23:37] <calvin> puros
[23:38] <Never> une
[23:38] <calvin> a ban me e shtu ?
[23:38] <Never> jo
[23:39] <calvin> aha ok
[23:39] <Never> :)
[23:41] <calvin> e ke hell ne Fv
[23:41] <calvin> sa eshte denimi
[23:41] <calvin> ?
[23:41] <calvin> apo ta hell
[23:41] <calvin> un
[23:41] <Never> permanent e ka
[23:41] <calvin> jo
[23:41] <calvin> ska
[23:41] <calvin> shance
[23:41] <calvin> :)
[23:41] <calvin> mos ta shtoj tani
[23:41] <calvin> hyn Fv
[23:41] <calvin> e helle
[23:41] <calvin> 1 muj
[23:41] <calvin> edhe
[23:41] <calvin> eshte shum
[23:42] <Never> shancet i di une
[23:42] <Never> :)
[23:42] <calvin> aha
[23:42] <calvin> ok
[23:42] <calvin> ---
[23:42] <calvin> -ChanServ- ShKoDraN_PuRo aggiunto alla lista di accesso di #stafi con il livello 5.
[23:42] <calvin> ---
[23:42] <calvin> -ChanServ- Il livello di accesso di ShKoDraN_PuRo su #stafi è stato modificato a 3.
[23:42] <calvin> ---
[23:42] <calvin> -ChanServ- ShKoDraN_PuRo aggiunto alla lista di accesso di #shqiperia con il livello 3.
[23:42] <calvin> ---
[23:42] <calvin> -ChanServ- Il livello di accesso di ShKoDraN_PuRo su #shqiperia è stato modificato a 5.
[23:42] <calvin> :)
[23:44] -NickServ- Nick ShKoDraN_PuRo is now suspended.
[23:44] <Never> [23:44] -NickServ- Nick ShKoDraN_PuRo is now suspended.
[23:44] <Never> :)
Session Close: Sun Dec 04 00:00:00 2011
 
C

calvin

Pe: lexoni vet qa bahet ktu

dhe qa ka ktu, ke marr naj ofendim nga un, apo erdha e te fola si njeri qe nga @ ne fjal merrem un dhe nuk i degjohet zani ma.

---------- Post added at 08:56 ---------- Previous post was at 08:55 ----------

ti me ardh ke dhoma me ofendu dhe me ba kill per qef tan din e, dhe pastaj kur te shajn don me vu rregull, ti don me sha dhe me ul tjeret kurse ty nuk duhet met sha kush, e ke fillu vet ket sherr Never nuk te shavi kush as te provokok kush kshu qe e ke fajin vet !!!

---------- Post added at 09:00 ---------- Previous post was at 08:56 ----------

[23:20] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> aLiSa^ShKoDrAne
[23:20] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> mbarove me kto parazitet
[23:20] <[MENTION=1130]alisa[/MENTION]^ShKoDrAne> Never me qa ?
[23:20] <[MENTION=10951]Never[/MENTION]> me tufen marove them

shife ku e ke fillu pa te fol njeri, ke ardh me ofendim nuk te duron kush kshu !!!
 

SiL3nT

Antarë
Pe: lexoni vet qa bahet ktu

Per punen e sherrit mes Never dhe Shkodranit_Puro : Never dhe alfa-5 paralajmrim Kujdes me accessin qe keni. Calvin denohet nga founderi e vendos founderi sa kohe ne denim dhe Shkodrani_puro hiqet permanent...
 

cent

Banned
Pe: lexoni vet qa bahet ktu

Hmmm No Comment..Them Te Jepet 1 Zgjidhje..KAQ MENDOJ
 
Last edited:

SmS

Antar Aktiv
Pe: lexoni vet qa bahet ktu

Bah.......No Coment.Shpresoj qe Fonderi ti jap nje zgjidhje kesaj ceshteje
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top