• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Krijimet e muajit Nentor jane keto..

Krijimet e muajit Nentor jane keto..


  • Totali i votuesve
    16
  • Poll closed .
Status
E mbyllur për postime të tjera.

Malsi

Anëtar i Nderuar
Titulli: Krijimet e muajit Nentor jane keto..

Urime Jana ,me behet qejfi qe zgjodha fituesen :D
 

Nicktjeter

We're all gay with someone else's ass !
Titulli: Krijimet e muajit Nentor jane keto..

Ato merita te korrupsionit qe jane te miat , mi ler te miat te lutem shume.
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top