• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Krijimet e muajit Dhjetor..!

Krijimet e muajit Dhjetor..!


  • Totali i votuesve
    14
  • Poll closed .
Status
E mbyllur për postime të tjera.

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Titulli: Krijimet e muajit Dhjetor..!

Oh MOni paska qene 5-sa???? S'e kuptoj pse s'ka derguar cdo muaj. Shkruan kaq ndjeshem :). Shume Urime :)
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top