• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Katër ngjyrat e flokëve që i shkojnë kujtdo

Jetmira

Antarë i Respektuar

Pavarësisht tonalitetit të lëkurës, mbi ç’bazë duhet ta zgjidhni atë dhe çfarë grimi ju shkon me tepër me ngjyrën tuaj të flokëve?

1. Ngjyrë çokollatë
Floktarët shpesh e quajnë ngjyra perfekte pasi nuk është as shumë e errët, as shumë e çelët, madje i jep edhe lëkurës një pamje tjetër.


2. Fijet e arta
I shkojnë kujtdo, megjithatë duhet treguar kujdes me nuancën e së artës. Për lëkurat e çelura sugjerohet e arta që anon nga bezha ndërsa për lëkurat më të errëta, ajo që anon nga qelibari.

3. Ngjyrë mjalti
Mendojeni si xhinsin e ngjyrave të flokëve: Shkon me çdo gjë. Mund të shërbejë fare mirë si bazë, ose edhe në trajtën e fijeve.

4. Ngjyra bezhë
Një ngjyrë bezhë për flokët mund të tingëllojë e mërzitshme, por nuk duken aspak të tillë. Përkundrazi, shërbejnë më së miri për të theksuar tiparet e fytyrës dhe sa më shumë të dalë rrënja, aq më mirë duken. /Telegrafi/
 
Top