• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Kam mesuar se

lovely

Anëtar i ri
KAM MESUAR SE DUHET TE SERVIRESH GENJESHTRA TE BARDHA PER TE DEKLARUAR SE JE HYJNORE NE ATE QE PROVOKON
 
M

Morfina

Kam mesuar, dhe sidomos ktu ne Fv iher qe jo cdo germe dhe fjale qe formojne nje fjali kan kuptim. :p
 
Top