• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Gjenocidi Britanez

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои

Britanezet mbyten 100 milion banore vendas te Australise, Aborigjenet, ua moren edhe tokat madje.

Per me shume, video flet.
 
Top