• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Ferrari F60 2009

Lauri

Anunnak
Formula 1. Ferrari i ri F60 2009

Formula 1 2009 Ferrari F60

Ferrari F60 F1 Présentation

FERRARI F60 DEBUT MUGELLO (ONBOARD)
 
Last edited by a moderator:

agrodolce

Anëtar i Respektuar
Titulli: Ferrari F60 2009

Shum e bukur e gjithashtu e shpejt , por si cdo vit , sezoni i ri do nise me makinen e vjeter e vetem nga mesi apo fundi i vitit tjeter do mbaroi testimin kjo makin e do jet gati per garim ...
 
Top