• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

E dini çfarë është mishi Kobe?

Barnaba

Antarë i Respektuar
Nuk e pash deri në fund videon se i kam inat ato mljaçk, mplac......po pse Keanu aty? E kam të preferuar.
Sekondat e fundit jane pjesa me e bukur.

S'eshte film i keq. Prodhim i Netflix me duket.
 
Top