• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

"Dora e Zotit"

Nicktjeter

We're all gay with someone else's ass !
FB_IMG_1519378257666.jpg
E dini qe kemi nje teleskop qe quhet nustar i Nasa-s ne orbite ( ka nje vit e gjysem) per studimjn e vrimave te zeza?
Ia pra imazhi me siper eshte fotograguar pikerisht nga nustar.
Fenomeni i mesiperm quhet "pulsar"
Pra nje yll ne fund te jetes se tij.
Ndodhet 17 mije vite drite jete larg. Mjegulla me gaz qe shihni seshte gje tjeter perpos grimcave ( atome) te leshuara nga ylli ndersa vdiste
Duke krijuar keshtu nje mjegull ne forme dore.
E mbiquajtur "Dora e Zotit"
 
Top