• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Cfare kenge jeni duke degjuar

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Vvetoni

Larguar
Belkeputura e Prizrenit,
kane zili te shtate ylber.
Do ta coj moj mesit Avdylin,
krushk te pare bacen Ymer.

Belkeputura e Prizrenit
e mate shtatin me minare,
moj te vdekurit sec i ngjalle,
mua me verbove fare.
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top