• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Ata jane ne te vertete ketu?

Lauri

Anunnak
Titulli: Ata jane ne te vertete ketu?

Elohim ishin me te gjitha gjasat nje race(jo humane) por pa tjater me mish e kocka, e aspekti i tyre (nga ato pak shkrime ekstrabiblike) pershkruhen me trup te larte, lekure te bardhe si qumshti, floke argjendi, me sy medhenje e te ylberte(foto-rikostrucion).
Konsideroheshin te perjetshem o te pavdekshem(si Zotet), por vetem per spropocionin e jetegjatesise kundrejte Adam-iteve(Adam=toksoret o banoret e tokes), te cilet mund te arrinin nga 20-30'000 vjet. Por mund te vriteshin njesoj ti toksoret.
"Gjarperi" i kopshtit Eden, ishte nje inxhenier gjenetik.
(Cristiano Patuzzi) 
Top