• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Ankesa per Lucignolo !

Kadafi

Founder #Shqiperia
Pershendetje !
Me vijne ankesa nga aop-et tane per userin Lucingolo te cilit i eshte dhene vop nga ana jone. Pervec kesaj mendoj se duhet me qene pak me te kujdesshem me userat qe i shtojme vop per sa kohe na qenka lene ne ne dore te vendosim pa miratimin e shumices per te shtuar dike me vop. Kete teme e hapa thjesht me u ndergjegjesu pak kur tregohena zemergjere me i shtu me vop userat. Mendoj se vop-i duhet ti jepet dikujt qe me gjithe mend e meriton jo qe te ofendoje e te perfitoje nga vop-i.

[11:24] <+Lucignolo> /notice adarocks Ti scoperei sul pavimento. Ti scoperei sul tappeto. Ti scoperei sul mobile. Ma sei dappertutto.
[11:24] <+Lucignolo> hahah
[11:24 PuPiTa sets mode: -v Lucignolo
[11:24 PuPiTa sets mode: +b Lucignolo!*@*
[11:24] * Shqiperia sets mode: +v Lucignolo
11:25] * SmS sets mode: -v Lucignolo
[11:25] * Shqiperia sets mode: +v Lucignolo

Keto jane logset kryesore nga ana e aop-i i stafit tone. Sop-i qe e ka shtu nese sdo me ja heq aksesin te pakten ta keshilloj mos te reagoje ne kete menyre .
 

cent

Banned
Pe: Ankesa per Lucignolo !

Jam Dakord Me Ty IN2U Pasi Ky Aop Esht Hequr Permanent Nga Stafi Fajtori Dhe Nga Stafi Juaj Pasi Ka Qen Dhe Nga Ju Aop Dhe Nga Ne (qe sot jemi 1 ju dhe ne) Esht Hequr Permanent Per Fjalor Te PaPershtatshem Si Aop.Disa Here Keto Dit E Kam Paralajmeruar DHe Un Per FJalorin Banal,I Kam Vendos DHe Ban Por SHof Qe Nuk U Permisoka Ky Nick.Sop-i Qe I Dha Vop Te Marri Masa.Me Respekt Te Gjitheve
 
Top