• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Aftësitë e një Range Rover Sport

fshatari

Anetar
Vendosa që të publikojë këtë video pasi me të vërtetë më befasoi shumë kur e pash se si një makine Range Rover Sport, u ngjit dhe zbriti njëkohësisht në një teren shumë të vështirë. Thjesht e pabesueshme, shikoni videon.

[video=youtube;4U-yFmnu0sY]http://www.youtube.com/watch?v=4U-yFmnu0sY[/video]
 
Top