• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

:@:@:@:@:@:@:@:@

Status
E mbyllur për postime të tjera.

[Niku]

Anëtar i ri
Do e mbledhi njeri kete NighTwisH se shum na ka car derrasat :mad::mad::mad:

Anonim Erroneous Nickname: Pushim

[Niku] Erroneous Nickname: Pushim

eshte hera e dyt qe kapet me mua.!!!!
 
Last edited:
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top