• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Politike

Zgjedhjet Parlamentare 2009

Cdo informacion rreth zgjedhjeve parlamentare 2009 në Shqipëri.
Tema
786
Mesazhe
2.3K
Tema
786
Mesazhe
2.3K

Zgjedhjet Vendore 2011

Informacione të ndryshme rreth zgjedhjeve vendore të vitit 2011
Tema
407
Mesazhe
606
Tema
407
Mesazhe
606
Top