• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Informatikë

Një hap drejt eksplorimit të botës virtuale, aty ku 1 dhe 0 përbëjnë kompjuterin, një ndër shpikjet më madhështore të shekullit të kaluar.

Mobile

Tema
115
Mesazhe
738
Tema
115
Mesazhe
738

Networking

Tema
8
Mesazhe
46
Tema
8
Mesazhe
46

Reklama të Faqeve

Tema
167
Mesazhe
622
Tema
167
Mesazhe
622

Links Të Huaj

Tema
18
Mesazhe
128
Tema
18
Mesazhe
128
Top