• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Chit - Chat

Rreth Kanalit Shqipëria

اdo gjë rreth kanalit shqipëria.
Tema
49
Mesazhe
219
Tema
49
Mesazhe
219
W
  • Walker

Ankesat për Stafin Shqipëria

Për çdo lloj problemi, publikoni ankesat tuaja.
Tema
245
Mesazhe
1.6K
Tema
245
Mesazhe
1.6K

Kërkesa për Access level 5

Bëni kërkesat tuaja për acc në kanalin #Shqipëria
Tema
214
Mesazhe
1K
Tema
214
Mesazhe
1K

mIRC Plus

Bëni pyetje, kërkesa dhe shkarkime për scripte dhe addonse të ndryshme, Config Eggdrop, PsyBnc etj.
Tema
20
Mesazhe
95
Tema
20
Mesazhe
95
Top